PARADOR CHINCHÓN

Madrid, Spanje
Charme 

Beschrijving

Ligging

De Parador de Chinchón werd gebouwd door de Heren van Chinchón in de XVIIde eeuw. Het is een oud Augustijns klooster op de Grote Markt van de wijk. De luchthaven ligt op 55 km. Te midden van dit prachtig klooster nestelt zich een bloeiende tuin en een schitterend zwembad.

Accommodatie

Het klooster beschikt over 40 ruime kamers, waarvan 2 suites en 2 kamers met faciliteiten voor mindervaliden. Ze zijn allemaal voorzien van badkamer, airco, telefoon, TV, kluis en minibar.

Faciliteiten

Bar, restaurant, salons, WIFI, wisselkantoor, vergaderruimte, zwembad geopend in de zomermaanden, tuin en garage.

Prijzen & Boeken

LOADING...
LOADING...

Services

Airco
Bar
Conferentieruimte
Restaurant
Tuin
Wifi
Zwembad

Mening reizigers

No results found ! Geef uw mening

Info bestemming

MADRID

Madrid, hoofdstad van Spanje, is een kosmopolitische stad dat de meest moderne infrastructuren en haar positie als economisch, financieel en administratief centrum associeert met een immens cultureel en artistiek patrimonium. Een erfgoed van meerdere eeuwen passionele geschiedenis. Ook al was de stad reeds bewoond sinds de paleolitische periode, het was wachten op Filips II die in 1561 Madrid tot hoofdstad van zijn groot imperium maakte. Het historisch centrum, ook bekend onder de naam "Madrid van de Oostenrijkers" en de indrukwekkende Plaza Mayor, ingewijd in 1620, één van de meest populaire et typische pleinen van Spanje, zijn de levende getuigen van deze bloeiende stad in de XVIe en XVIIe eeuw.