Studios Nikiti Beach

Chalcidique, Grèce par nuit Hôtel seul
à partir de 24.00
Charme Budget 

Description

Situation

Les studios Nikiti Beach se trouvent à 30 mètres de la plage de sable de Nikiti, proche de supermarchés et de plusieurs tavernes. En haute saison la rue principale est fermée à la circulation de 8h00 jusqu'au minuit. L’arrêt de bus se trouve à 1 km avec des bus Thessalonique (126 km) et Neos Marmaras (20 km). L'aéroport Macedonia se trouve à 1h30 de route.

Logement

L'hôtel comprend 2 bâtiments. Dans le premier bâtiment, il y a 16 chambres et dans le deuxième, 15 chambres.

  • Les studios de 1 à 3 personnes sont dotés d'une kitchenette, climatisation (payante), coffre fort, salle de bains avec baignoire ou douche, WC et balcon.
  • Les Superior studios de 1 'à 3 personnes disposent des mêmes facilités avec en plus une machine à café, le téléphone et la télévision par satellite.
  • Appartements de 2 à 4 personnes
  • Appartements superior de 1 à 3 personnes, un des appartements superior peut accueillir 3 adultes et 1 enfant, duplex de 2 à 4 personnes à l’étage. Wifi.

Facilités

WIFI dans le café, transats et les parasols à la plage (gratuitement si consommation), bar/café et espace petit déjeuner à la taverne. Entretien des studios et appartements 6 jours par semaine, essuies changées tout les 3 jours et draps tout les 5 jours.

Tarifs & Réservation

LOADING...
LOADING...

Services

Bar
Jardin
Plage
Transats / Parasols ? la plage
Wifi Internet sans fil dans le caf?

Avis voyageurs

1 commentaires

Paul Acket (Kapellen)
Voyage le 30/08/2016
4/5  Bon
Het gekende recept bij Nikiti Beach Studio's - belangrijk is de keuze voor je kamertype. De laatste 2 keer boekten we een duplex en dan zit je toch wel behoorlijk stil. Nikiti op Halkidiki is vooral een strandvakantie en de ervaring heeft ons geleerd dat je niet direct in de omgeving van Nikiti moet zijn om van de beste stranden te kunnen genieten. Een huurauto is zeker een must om het mooie natuurgebied van Sythonia met zijn Macedonische wijnroute te gaan bekijken. Dit is zeker een daguitstap waard. Ook kan je met de auto langs verlaten wegen naar Ouranopolis gaan waar de grens is van de heilige berg Athos. Een aanrader is zeker in Ormos Panagios een daguitstap te boeken met de boot die je langs de vele onbereikbare kloosters brengt die op Athos staan. Ook een aanrader is in Vourvourou een motorbootje te huren en de kust (de andere kant van het eiland is 15 minuutjes met de auto) te verkennen van Halkidiki. Op ongeveer 1 kilometer afstand van Ormos vind je Agios Nicolaos dat één van de 10 beste stranden van Griekenland heeft, herkenbaar aan de symbolische blauwe vlag. Dit is een absolute must want het is daar veel minder druk (en vuil) dan in Nikiti. Tot slot nog dit : bedenk dat je daar zowat de enige West-Europeaan bent tussen de massa's Roemenen, Bulgaren, Kosovaren en Serviërs (toch wel een zeer verschillende mentaliteit en zeker in het buitenland....)
Dit jaar kregen we bij de boeking van ons appartementje ook het ontbijt aangeboden in de kamerprijs. Dit kon volgens ons beter met iets kwaliteitsvollere producten. Dit ontbijt werd geserveerd (buffet) in een taverne naast de accomodatie en wij vonden dit niet zo erg fris... Sinds enkele jaren nu (Griekse crisis) wordt Halkidiki massaal overspoeld door de buitenlanders uit het voormalige Joegoslavië. Dat heeft consequenties voor de plaatselijke bevolking zodat alle affiches, menu's enz in andere talen staan dan in het Grieks....jammer.
Afficher plus

Info destination

CHALCIDIQUE

Chalcidique et ses “trois doigts” offrent des paysages verdoyants, montagneux, des côtes dentelées et de merveilleuses plages de sable.