Laico Hammamet

Hammamet, Tunesië
Thalasso Golf Luxe All Inclusive 

Beschrijving

Hotel Laico Hammamet 5*

Ligging : Hotel Laico Hammamet is ideaal gelegen aan het hoofdplein van Yasmine Hammamet, rechtstreeks aan zee en tegenover de marina. Het centrum van Hammamet bevindt zich op 7 km de 2 golfparcours “Yasmine“ en “Citrus“ liggen eveneens nabij.

Accommodatie : Hotel gebouwd volgens het model van een luxe cruiseschip. Het beschikt over 300 kamers, 1 presidentiële suite, 4 senior suites, 7 junior suites en 4 appartementen. Ze zijn voorzien van badkamer (haardroger), toilet, telefoon, satelliet TV, kluis, minibar, individuele klimaat- en verwarmingsregeling, balkon. Mogelijkheid tot individuele internetconnectie.

Faciliteiten : Wissel 24/24h, boetiek (tabac, kranten en souvenirs). Geniet van de verschillende restaurants en bars: “Le Phénicien” buffet restaurant met internationale keuken en themabuffetten. “Le Portofino”, à la carte restaurant, mediterrane keuken. “Ennesma” barbecue en bar aan het zwembad (open tijdens het zomerseizoen). “Daytona Beach”, beach snackbar (open tijden het zomerseizoen). “Salammbo”, salonbar. “El Flouka” hoofdbar, “Niña” Latino bar. Room service 24/24h.. Wasserij, strijkservice. Babysitting op aanvraag (24h). Ziekenboeg en dokter. Botenverhuur. Parking. De Laico Hammamet beschikt over grote luxe ruimtes die uiterst geschikt zijn voor uw seminaries en presentaties. Een kwaliteitsvolle service, aangepast aan uw eisen en vragen. De 7 zalen beschikken allen over audiovisueel materiaal.

Sport & Ontspanning : Meerdere openluchtzwembaden waaronder één voor kinderen. Overdekt zwembad. Fitnessruimte. 1 omnisportterrein (mini voetbal, basketbal, handbal en volleybal). Mogelijkheid tot verlichting (betalend). Mini-club met speelzaal en speelruimte voor kinderen.

Bijzonderheden : In een aangename en relaxerende omgeving ontfermt het thalassotherapie center van Laico Hammamet zich over u. De 7 weelderige ruimtes waarin u de brede waaier aan kuren worden voorgesteld, zijn ter uwer beschikking: “Espace hydrothérapie“ voor de marineverzorgingen. “Espace de physiothérapie“ voor de verzorgingen betreffende manuele re-educatie. “Espace thalgo“ voor uw schoonheid- en lichaamsverzorgingen. “Espace VERZORGINGEN des cheveux“, “Espace forme“: fitness, cardiotraining, hammam, “Espace détente“: rustzaal, solarium, “Espace revivre les 5 sens“: een zachte herbronning met kruidenhee, driedimensionale relaxatie, cavitosonic, aromatherapie, onderwater muziektherapie. Aan het hotel bevindt zich het complex “Blue Ice”. Een plaats volledig gewijd aan de ontspanning met o.a. een schaatsbaan die het ganse jaar door geopend is. Het Laico center biedt u andere ontspanning en relaxatieruimten: speelzaal, warm-up: snack. Yasmina: theesalon, fast food. Ijssalon.

Prijzen & Boeken

LOADING...
LOADING...

Mening reizigers

No results found ! Geef uw mening

Info bestemming

HAMMAMET

Hammamet, is bekend om zijn azuurblauwe zee, witte zandstranden, zon, palmbomen en geurende sinaasappelbomen. Ook is Hammamet een zeer mooie toeristische badstad met prachtige hotels, discotheken, bars en restaurants. Ondanks dat Hammamet geen historische monumenten bezit, heeft het een karaktervolle medina. De bezoekers zullen zeker niet onaangeroerd blijven door de charmante, intieme sfeer van de straatjes alsook de vriendelijkheid van de bewonders. De Kasbah, die dateert uit de XVe eeuw, is gebouwd op de plaats waar ooit een XIIe eeuwse vesting stond. Het is een uitstekende plek vanwaar men de hele stad kan overzien. U vindt er ook een uitmuntend charmant cafétje terug. In de toeristische zone vindt men de ruïnes van de antieke site van Pupput terug. Het loont echt de moeite om er de restanten van de mooie huizen, thermen, mozaïeken, etc. te bezoeken.