ONTDEKKING VAN BRAZILIË

Foz Do Iguaçu, Brazilië
Reis naar het hart van de natuur
Best Of Expair Natuur Groepen Ontdekking 

Beschrijving

Rio De Janeiro (Dag 2 Tot Dag 5)

Rio is een stad met een droomachtige schoonheid die alle verwachtingen overtreft. Neem de trein op Corcovado om het adembenemend landschap te zien dat zich uitstrekt onder de open armen van Christus of neem de kabelbaan naar de top van de beroemde "Suikerbroodberg". Ontdek deze prachtige stad met zijn zandstranden, schitterende baaien, prachtige woonwijken en bergen die bedekt zijn met bossen die het geheel domineren. Het landschap is zo spectaculair dat zelfs de hoogste wolkenkrabbers er klein uitzien. Naast de vele toppen en het “gezicht” hebben van het grootste stedelijk regenwoud ter wereld. Rio de Janeiro heeft vele gezichten, waaronder die van de grootste sloppenwijk ter wereld en de voorstad van Santa Teresa, waar trams zich voortbewegen in kronkelige geplaveide straten door artistieke wijken op de berghelling. Inwoners van Rio staan ??bekend om trots te zijn op hun stad.

Foz De Iguacu (Dag 5 Tot Dag 7)

De watervallen van iguacu zijn gelegen in de staat Parana, deze attractie behoort tot één van de belangrijkste in Brazilië. De 275 enorme indrukwekkende watervallen liggen tussen de grens van Brazilië, Argentinië en Panama. Vanuit elke kant van het park heb je een totaal ander zicht op de watervallen. De ervaring die u zal beleven ter plaatse zal ook afhangen van de plaats waar u deze watervallen waarneemt. Het park ook genoemd als het “land van de watervallen”. Bezoekers genieten van het evenwicht tussen, bossen, meren en rivieren. Men kan er ook de breedst hydroelektrische waterdam ‘Itaipu” terugvinden.

Amazone (Dag 7 Tot Dag 14)

De Amazone rivier heeft tal van uitmondingen waaronder de Rio Negro of de Rio Guainia. Deze rivier loopt naast de Amazone rivier. De lengte van de Rio Negro is + - 2500 km lang. De bron van de rivier bevindt zicht in Pico da Neblina op 3014m hoogte, gaat via Venezuela en Colombia om zo Brazilië binnen te komen en ter hoogte van Manaus samenvloeit in de Amazone. De zwarte kleur komt van de hoge concentratie aan ijzer in het water en het organisch materiaal als gevolg van de ontbindende humus die deze mee heeft genomen gedurende haar hele tocht doorheen de bosbodems. Dit draagt enorm bij aan de kleurverandering en maakt deze erg zuur.

Tour details

Dag 1: Vertrek

Vertrek met de bus of trein richting de luchthaven van Charles de Gaulle te Parijs. We nemen de vlucht richting Sao Paulo om daar over te stappen en de vlucht te nemen richting Rio de Janeiro, onze eindbestemming waar men vroeg in de ochtend aankomt. Vluchten met Latam Airlines. 
Nachtvlucht met aankomst de volgende dag (dag 2).

Dag 2: Rio De Janeiro

Bij aankomst worden we verwelkomt door onze gids. Transfer naar het hotel om de bagage af te zetten. Ontdekking van Rio de Janeiro met Jeeps. We starten de tour met bezoek aan Santa Teresa, een historische stad met vele architecturale gebouwen. Hedendaags is dit the place to be voor artiesten en kunstenaars. Hier rijden we verder richting de Tuijca Altantic woud. Hier krijgen we een panoramisch uitzicht over Copacabana beach, Ipanema, Guanabara bay en de suikerbroodberg. Hier heeft men de eerste ontdekking met tropische dieren, apen, luiaards en exotische vogels. Vervolgens maken we een kleine wandeling tot aan de Cascatinha waterval. 

Lunch Las Brutas (of gelijkwaardig). Dit restaurant biedt heerlijke wereldkeuken, van gezonde gerechten naar vleesgerechten en vegetarische opties. Transfer naar het hotel en vrije tijd voor het avondmaal.

Overnachting in ons hotel.

Dag 3: Rio De Janeiro

Na het ontbijt vertrekken we om de “Christo Rendentor” te bezoeken, onlangs verkozen als één van de zeven nieuwe wereldwonderen. Het beeld ligt op 710 m boven zeeniveau, bovenop de Corcovado berg. Na een mooie rit langs de Rodrigo de Freitas-lagune, komen we aan de voet van de heuvel, waar we met een treintje de prachtige helling beklimmen. Bij het bereiken van de top, zullen we het panoramisch uitzicht op Rio de Janeiro ervaren en ontdekken waarom het bekend staat als de “prachtige stad”!

Lunch te Frontera Ipanema (of gelijkwaardig). 

Dit is een typisch Braziliaans barbecue restaurant. Hier wordt vaak met de ogen gegeten. Het buffet bestaat uit salades, warme schotels, Japanse specialiteiten en vleesgerechten. Het speciale decor geeft een gezellige en vriendelijke sfeer. 

Transfert naar het hotel en vrije tijd.

Namiddag – Carnaval Experience. Deze tour zal je kennis laten maken met de artistieke kennis en verbeelding die betrokken zijn bij de creatie van Carnival. Je zal getuige zijn van het constructie- en productieproces van meer dan 6000 kostuums en 15 drijvers. Deze ervaring omvat: een bezoek aan het pakhuis van Pimpolhos da Grande Rio, Samba School voor Kids, Grande Rio Samba School (één van Rio’s eerste groepsscholen), tentoonstellingen over de geschiedenis van Samba en de Carnival Parade. Deze tour biedt ook een kans om je te kleden in carnavalskostuums, de muziek te ervaren en een welkomstdrankje van Caipirinha.  Na de tour transfer naar het hotel voor het avondmaal. Overnachting.

Dag 4: Rio De Janeiro

Na het ontbijt vertrek richting de suikerbroodberg. Meer dan één miljoen toeristen bezoeken elk jaar de wereldberoemde Pão de Açúcar (Suikerbroodberg).

De naam verwijst naar de gelijkenis met de traditionele vorm van een geconcentreerd geraffineerd suikerbrood. De eerste kabelbaan brengt ons naar de top van de Urca-heuvel, die 215 meter boven zeeniveau ligt en een spectaculair uitzicht biedt over de hele baai en de eilanden. Vanaf Urca Hill gaan we verder met een tweede kabelbaan naar de top van Suikerbroodberg, die 395 meter boven zeeniveau ligt en een 360 graden uitzicht biedt over de hele stad, waaronder de stranden Botafogo en Copacabana,  Corcovado en het centrum van Rio.

Lunch te A Mineira of Carretao Steakhouse. Dit restaurant geeft de mogelijkheid om de echte typische Braziliaanse keuken te proeven. Dit restaurant is in buffetvorm. Hier zullen we een fantastische culinaire ervaring beleven.

Dag 5: Vertrek Richting Iguacu

Na het ontbijt vertrekken we richting de luchthaven van Rio de Janeiro om onze reis verder te zetten richting de watervallen van Iguazu. De vlucht vertrekt om 10u15 om aan te komen te Foz de Iguacu om 12u30. Transfer naar het hotel om de bagage af te zetten, ons hotel is gelegen aan de Braziliaanse kant van het park.

Lunch te Porto Canoas. Dit restaurant ligt in het nationaal park van Iguacu aan de Braziliaanse kant. Hier gaat men een adembenemend zicht hebben op een deel van de watervallen. U heeft de keuze om binnen te blijven en te genieten van de sfeer of buiten te zitten om te genieten van het uitzicht terwijl u aan het eten bent. Opgelet hier zijn geen dranken inbegrepen.

Ontdekking van de watervallen – Braziliaanse kant. Na de lunch nemen we het afdalend parcours van de kloof, vanwaar we kunnen genieten van een panoramisch uitzicht op meer dan 240 watervallen. Via een glazen lift gaan we naar een platform, waar nog meer prachtige uitzichten worden onthuld. Samen met zijn ‘zusterpark’ in Argentinië vormt het Iguaçu National Park het belangrijkste overblijvende regenwoud in de zuidelijke kegel van Zuid-Amerika.De watervallen maken ook deel uit van het natuurerfgoed van Unesco.

Rafain Steakhouse + Latin Show. Voor het diner gaan we naar Rafain Steakhouse waar men tal van vleessoorten hebben met een buffet voor de bijgerechten. Tijdens het diner kunnen we genieten van een Latin show. Hier gaan we een mengeling van culturen en tradities kunnen bewonderen tussen Brazilië, Argentinië en Paraguay. Men kan ook invloeden van Mexico, Bolivia, Peru en Chili terugvinden in de dansen.

Dag 6: Argentijnse Kant Nationaal Park

Na het ontbijt rijden we richting het nationaal park Iguaçu, in het Argentijnse gedeelte. Vergeet uw paspoort niet voor de grensovergang. Bij de ingang neemt een kleine trein ons mee op een tocht doorheen het park, waarbij we 2 haltes maken: het bovenste en het onderste gedeelte van het circuit. Volg de loopbruggen naar de watervallen die een spectaculair en uniek uitzicht op de ‘Cataratas’ bieden, te midden van de overvloedige natuur. Vol met orchideeën, kleurrijke vogels en andere dieren in het wild. Het hoogtepunt van de tour is een bezoek aan het grootste hangende platform. Gelegen aan de rand van de “Garganta del Diablo” (keel van de duivel).

Lunch te La Selva. Dit restaurant is gelegen aan de Argentijnse kant van het nationaal Park. We genieten hier van een buffet. Geen dranken inbegrepen.

Namiddag – Gran Aventura boot trip: We varen de Lagere Iguacu River Canyon in, vanaf hier zullen we de watervallen van zowel de Argentijnse als de Braziliaanse zijde en de Garganta del Diablo kunnen zien. We varen zo’n 6 km doorheen de Canyon. We varen eerst in het rustige gedeelte waar men geniet van de watervallen aan beide kanten. We gaan de grote waterval van San Martin zo dicht mogelijk benaderen. Dit is de meest indrukwekkende en adembenemende waterval van het park.(Opgelet: neem zeker reservekledij mee, tijdens de boottocht kunnen we door de constante nevel nat worden).

Transfer naar het hotel en diner. Overnachting In Recanto Cataratas.

Dag 7: Vertrek Richting Manaus

In de ochtend transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Manaus met tussenstop in Sao Paulo. Eenmaal aangekomen in Manaus worden we opgehaald en hebben we onze transfer naar onze boot M/S La Jangada. Vluchten met Latam Airlines.

Welkom aan boord. Op de boot maken we kennis met de bemanning, veiligheidsinstructies en nog informatie over het leven aan boord met een fruitcocktail uit de Amazone.

Intrek in onze kajuiten.

 • Navigatie op de Rio Negro, richting het inheemse dorp Domingos. Zure wateren houden muggen weg en ondanks een minder rijke biodiversiteit is het een verkenningsnavigatie om dieren in het wild te observeren in weinig onderzochte en dunbevolkte gebieden waar jagen meestal verboden is.
 • Bij zonsondergang, uitstapje in motorboten voor een ritueel onder de “maloca”.
 • Diner aan boord en zeilen naar de monding van de Rio Cuieras en overnachting in een inham van de Rio Negro.

Dag 8: Anavilhanas Archipel / Rio Cuieras

Verkenning van Anavilhanas, adembenemende landschappen en zwarte aquarel wateren. De Rio Negro of Río Guainía is een 2.250 kilometer lange rivier in Zuid-Amerika, een zijrivier van de Amazone. Het ontspringt in de Andes bij Pico da Neblina (3014 m) en passeert vervolgens tussen Venezuela en Colombia voordat het Brazilië binnenkomt om uiteindelijk op te gaan in de Amazone ter hoogte van de stad Manaus.

 • Lichte koffie vroeg in de ochtend en vertrek per kano voor een verkenning van de monding van de rivier de Cuieras, een zijrivier van de Rio Negro. ‘s Ochtends, bij zonsopgang, is het tijd voor vogels om te vliegen: ara’s, papegaaien, visarenden... U kunt ook het ballet van grijze dolfijnen (Tucuxi) en roze dolfijnen zien. Na deze observatietocht keert u terug aan boord voor het ontbijt.
 • Een uur later, nieuw vertrek voor een wandeling in het bos van “terra firma” (nooit overstroomd land). Uitleg door uw gidsen over de middelen die de diversiteit van de flora voor de inboorlingen biedt. Hout en palmen voor de bouw van de habitat, farmacopee dankzij bomen en lianen zoals Araba, Amapa, Piquia... (2u30).
 • Lunch aan boord en zeilen naar “Tres Bocas”.
 • Aan het einde van de middag kano-expeditie om de fauna en de schoonheid van de landschappen op het “Lago da Pescada” te observeren.
 • Keer terug op het gouden uur van zonsondergang in het hart van de Anavilhanas-archipel en navigatie naar de plaats Madada.
 • Diner aan boord.
 • Overnachting in een inham van de Rio Negro bij Madada.

Dag 9: De Eilanden Van De Archipel, Madada, De Mond Van De Rio Meduini

De grotten van Madada

 • Vroeg in de ochtend, na een stevig ontbijt, ontscheping voor een trektocht in het oerwoud naar de grotten van Madada die u na een uur lopen zult bereiken. Deze mysterieuze plek diende meer dan 3000 jaar geleden als toevluchtsoord voor bepaalde inheemse stammen. Je gidsen laten je alle plantendiversiteit van dit gebied ontdekken en het gebruik van een groot aantal bomen en lianen voor de inheemse farmacopee.
 • We keren terug naar de boot aan het einde van de ochtend en varen r richting “a praia do sonho”, een zandbank omzoomd door bos, zwemstop voor de dappersten als het weer het toelaat.

Lunch aan boord.

 • Halverwege de middag, tochtje met speedboten om fauna en flora te observeren. Rond 16.30 uur gaat de Jangada op anker voor het strand “do sonho”.
 • Aan het einde van de middag varen naar de monding van de rivier de Meduini en ‘s nachts op anker in een inham van de Rio Negro. Diner aan boord.     

Dag 10: Rio Meduini, Rio Carabineni, Jau Nationaal Park

Exploratie tussen meren en rivieren.

 • Heel vroeg in de ochtend, lichte koffie en vertrek per kano om deze prachtige plek te verkennen en dankzij uw gidsen deze unieke biodiversiteit in de wereld beter te begrijpen.
 • Terug aan boord, ontbijt en navigatie halverwege de ochtend naar de ingang van het Jau National Park. Het is tijd om alle tinten groen op de oevers te observeren, de dolfijnen die grote cirkels trekken in het spiegelende water, de vogels die wegvliegen als de boot passeert...
 • Ontscheping voor verificatie van vergunningen voor het Nationaal Park en paspoorten. Deze formaliteit is de verantwoordelijkheid van ICM Bio, het instituut dat deze beschermde reserve beheert.
 • Wandeling van een uur in het bos om een van de meest karakteristieke bomen van het Braziliaanse bos, de Samauma, te ontdekken.
 • Lunch aan boord.

De bewoners van de oevers van deze rivier hebben zich georganiseerd in een vereniging om de fauna en flora op een grondgebied van meer dan 200.000 hectare te beschermen. Hier staat het oerbos vol met fruit, oliën, harsen, natuurlijke kleurstoffen voor ambachten en geneeskrachtige planten. De fauna biedt de bezoeker een spectaculaire diversiteit. Er zijn meer dan 40 soorten zoogdieren op de lijst geplaatst, waaronder 10 die door de IUCN (International Union for Conservation of Nature) zijn gemeld als zijnde met uitsterven bedreigd.

 • Halverwege de middag, observatietocht per kano op het water van de Carabineni-rivier in het gezelschap van uw gidsen. Afhankelijk van de hoogte van het water, observaties van de stroomversnellingen en zwemmen als het weer het toelaat.
 • Terug naar de boot. Bij zonsondergang wordt het zwarte water een spiegel en versmelten de lucht en het water.
 • Diner aan boord en overnachting voor anker op de rivier de Jau.

Dag 11: Communidade Da Cachoeira

Tijdens het hoogwaterseizoen, van maart tot september, glijd je geruisloos in een kano onder het overstroomde bos door. Bij laag water verschijnen vanaf oktober prachtige witte zandbanken omspoeld door kristalhelder water. 

 • Deze eerste uren op de rivier de Jau bij zonsopgang zijn ideaal om de oevers vanaf de La Jangada-brug te observeren.
 • Bij zonsopgang, ontbijt aan boord en tochtje in een motorboot om de fauna en flora te observeren. Ontmoeting met de inboorlingen van het dorp die onze gidsen zullen zijn voor een magisch uitje per kano in het hart van het overstroomde bos. Observatie van apen en lokale fauna in een stilte die alleen wordt verbroken door het heimelijk glijden van de peddel.
 • Bezoek aan het dorp, de school waarvan de bouw werd gefinancierd door de exploitanten van het schip La Jangada.
 • Terug aan boord aan het einde van de ochtend en voortzetting van de navigatie tot de ingang van het pad van “Itaobal”.
 • Lunch aan boord, nietsdoen en observatie van de landschappen, weerspiegeling van de wolken in het water van de Jau, vluchten van papegaaien of ara’s, magische haakjes in het hart van het Amazonewoud.
 • Uitstap in de vroege namiddag voor de ingang van het Itaobal-pad. Er wacht ons een boswandeling, 3 uur heen en terug, om een mooie waterval en een meer met helder water te ontdekken, soms verrast door de ontmoeting met een kaaiman. Ze gaan graag omhoog vanaf de hoofdstroom, de beekjes die de heuvels afdalen naar de oever.
 • Terugkeer aan boord en navigatie naar Airao Velho.
 • Diner aan boord, schip voor anker nabij Airao Velho.

Na het diner, als het weer het toelaat, kanotocht om nachtdieren te observeren.

Dag 12: Airao Velho E Novo Airao

Een mysterieuze plek en de wedergeboorte van een dorp...

 • Na het ontbijt, ontscheping om de vreemde geschiedenis van Airao Velho te ontdekken, een dorp dat aan het begin van de 20e eeuw om onverklaarbare redenen door de inwoners werd verlaten toen er een bloeiende activiteit heerste. Een van de verklaringen zou zijn dat de gemeenschap zou zijn binnengevallen door vuurmieren waarvan de steek erg pijnlijk is. De andere versie zou zijn dat Airão, dat alle rubberproductie ontving van de Boven-Rio Negro, de Rio Jaú en zijn zijrivieren, en de Rio Branco, toen de Britten latex begonnen te kopen van hun kolonie in Maleisië, ging de stad in korte tijd failliet 
 • Keer terug naar de boot en navigatie naar Novo Airao.
 • Lunch aan boord
 • Halverwege de middag bezoek aan Novo Airão en Stichting Almerinda Malaquias. Dit kleine stadje aan de oevers van de Rio Negro biedt prachtig vakmanschap, een ambachtelijke brouwerij en een zeer warm welkom.
 • Keer terug aan boord en vaar naar het dorp Acajatuba.
 • Diner en overnachting aan het meer van Acajatuba.

Dag 13: Acajatuba & Canal Ariau

 • Ontbijt en ontscheping voor een ontdekking van het dorp Acajatuba. Zwemmen in de wateren van de Rio Negro en misschien wel de aanwezigheid van roze dolfijnen om met z’n tweeën te zwemmen.
 • Het dorp Acajatuba is een groep kleine, kleurrijke houten huizen gebouwd op palen. De bewoners zijn erg warm en bieden een mooi ambacht op basis van natuurlijke zaden.
 • Lunch aan boord
 • Halverwege de middag vertrek per motorboot richting de Ariau, dit natuurlijke kanaal voegt zich bij de Amazone en de Rio Negro. Prachtig gebied voor observatie van dieren in het wild en in het bijzonder de “mao amarella” apen.
 • Nacht voor anker, monding in een inham van de Rio Negro nabij Lake Janauari.

Dag 14: Rio Ariau – Manaus

Vanaf zonsopgang kunnen we een laatste keer genieten van de magie van het Amazone-regenwoud. De weerspiegeling van de bomen in het water, de vlucht van de vogels, het dagelijkse leven met zijn vele kano’s, kleine boten, vissers ... 
Ontbijt aan boord.

Terugreis richting Charles de Gaulle.

We vertrekken van de boot richting de luchthaven voor onze retourvlucht naar Parijs. We hebben een retourvlucht met luchtvaartmaatschappij Latam. We vertrekken van Manaus richting Sao Paulo waar we overstappen om onze nachtvlucht te nemen richting Charles De Gaulle.

Dag 15: Terug Naar België

We landen de volgende dag rond de vroeger namiddag waar we de bus of trein transfer hebben richting België.

Algemene Opmerking

Programma is gemaakt tot in 2022, hotels en volgorde van de bezoeken kan nooit 100 % zo lang op voorhand definitief worden vastgelegd. Dus kleine wijzigingen kunnen nog gebeuren maar inhoud toe daar de vluchten nog kunnen wijzigen. OOK zijn de prijzen vastgelegd in 2022 op basis van gekende taksen en petroleum prijs in 2022, zouden er toeslagen vastgesteld worden tussen heden en datum van vertrek kunnen deze doorgerekend worden.

Kaart

Info

Klimaat:
In Brazilië overheerst een tropisch zeeklimaat. Het hele jaar door met mooie temperaturen en maar af en toe regen. In het Amazonegebied is het wat vochtiger. Aan de kustgebieden is er een permanent aangename temperatuur. De seizoenen in Brazilië zijn het omgekeerde als bij ons. Het zomerseizoen is van december tot februari.

 

Visas & Paspoorten:
Een visum is niet vereist voor Europeanen. Een paspoort is wel nodig en moet minstens zes maanden na de geplande datum van aankomst in Brazilië geldig zijn.

 

Valuta:
De valuta in Brazilië is de Reaal. Creditcards worden geaccepteerd in de meeste hotels, winkels en restaurants. De wisselkoers schommelt regelmatig. Momenteel is 1 € - 5,5 BLR.

 

Tijdzones:
Het is in São Paulo 5 uur vroeger dan in België.

 

Shopping:
Brazilië biedt een grote verscheidenheid aan winkels: van boetieks tot hippiemarkten; van kostbare en halfedelstenen, tot creatief handwerk. Winkelcentra zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 22:00 uur en op zondag van 15:00 tot 21:00 uur.

 

Taal:
De officiele taal van Brazilie is Portugees.

 

Gezondheid:
Aanbevolen vaccinaties voor Brazilie zijn:
- DTP (difterie, Tetanus en Polio)
- Hepatitis A
- Geelkoorts

 

Tips:
In de meeste restaurants zijn de service kosten (10%) inbegrepen. 

 

Keuken:
De Braziliaanse keuken is rijk en gevarieerd met Portugese en Afrikaanse invloeden. Het meest typische Braziliaanse gerecht is de "feijoada", het is een stoofpot van zwarte bonen met rundvlees en varkensvlees. Meestal wordt het geserveerd met maniokmeel, rijst en plakjes verse sinaasappel.
Er is ook de beroemde Braziliaanse barbecue waar verschillende soorten gegrild vlees op spiesen aan tafel wordt gebracht en direct op de borden van de klanten wordt gesneden. De nationale drank is de beroemde "Caipirinha": gemaakt met suikerrietalcohol genaamd cachaca, gemengd met limoen, suiker en ijs.

 

Kleding:
Lichte kleding en comfortabele schoenen worden aanbevolen. Vergeet niet een zonnebril, zonnebrandmiddel met een hoge UV en zwemkleding mee te nemen.

 

Elektriciteit:
De elektrische stroom in Brazilië is 110 V. Veel hotels hebben adapters, hoewel het aan te raden is om uw eigen reisadapters mee te nemen.

Verblijf

Hotels Van Uw Verblijf

Verblijf  in de 4* hotels + cruise op basis van een tweepersoonskamer (zie voorbeeld of gelijkwaardig).

Windsor California Copacabana 4* - Rio De Janeiro

Dit moderne hotel is ideaal gelegen, direct aan het strand van Copacabana en biedt een panoramisch zwembad op het dak. De voornaamste voorzieningen van dit hotel zijn de fitnessruimte, de sauna en het gastronomische restaurant. In de  gehele accommodatie is gratis WiFi beschikbaar. De kamers zijn voorzien van airconditioning een lcd-tv, een minibar, een kluiisje voor een laptop en ramen met geluidsisolatie. Sommige kamers bieden utizicht op de oceaan.

Meer informatie over het hotel

Recanto Cataratas - Thermas, Resort E Convention 4* - Foz De Iguacu

Het hotel beschikt over een waterpark met thermische baden, een bowlingbaan en een nachtclub. WiFi is gratis beschikbaar in alle ruimtes. De kamers zijn voorzien van airconditioning, kabel-tv, een minibar en een bureau. De badkamers zijn voorzien van een douche, een haardroger en gratis toiletartikelen.

Meer informatie over het hotel

M/S La Jangada - Amazone

Aan boord van dit schip van 2018 beleeft u een unieke reis door het wilde Amazone regenwoud. Kom op de langste rivier ter wereld de inheemse bevolking, hun culturen en hun mythen ontdekken.

Prijzen & Boeken

LOADING...
LOADING...

Info prijs

Inbegrepen In De Prijs

 • Bus of trein heen en terug tot Charles de Gaulle
 • Vluchten heen en terug internationaal
 • Alle binnenlandse vluchten
 • Verblijf Rio : Windsor California 4*
 • Verblijf Iguacu : Recanto Cataratas 4*
 • 1 week cruise aan boord van de M/S Jangada
 • Alle transfers met privébus
 • HD jeep tour tijuca woud
 • HD Corcovado tour
 • Diner Churrascaria Carreteo met Samba Show
 • HD sugar loaf tour
 • HD carnaval experience
 • HD brazilian side Iguacu 
 • Diner rafain steakhouse met latin show
 • FD argentinian side Iguacu
 • Boattrip Iguacu
 • Alle maaltijden zoals vermeld in het programma - volpension
 • Dranken zoals vermeld in het programma
 • Engelssprenkende gids te Rio en Iguacu
 • Engelssprenkende gids tijdens de cruise
 • Nederlandstalige begeleider
 • Alle uitstappen tijdens de cruise volgens programma
 • Toeristentaks tijdens de cruise

Niet Inbegrepen In De Prijs

 • Dranken tijdens de maaltijden behalve Indien vermeld in het programma
 • Toeristentaks Rio en Iguacu
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Verzekering
 • Roamingkosten
 • Telefoonkosten
 • Innentingen

De supplementen voor andere type kajuiten tijdens de cruise:

 • Grotere standaard kajuit: 399€/pp
 • Superior kajuit met balkon: 599€/pp
 • Front suite kajuit met balkon: 1299€/pp

Mening reizigers

No results found ! Geef uw mening