FAQ

Er bestaan 3 mogelijkheden om te boeken. U kunt online boeken voor de producten die niet in aanvraag zijn. Tevens kunt u ons per mail contacteren via (info@expairtours.be) of telefonisch op het nummer: +32 2 777 01 01. Ook kunt u uw boekingsaanvraag versturen via onze website (klik op “Aanvraag offerte” op de pagina van het product). Een andere mogelijkheid is om onze producten bij een partneragentschap te boeken.

Indien u bij een partneragentschap geboekt heeft, moet u met dit agentschap contact opnemen betreffende een wijziging van uw boeking. Voor boekingen rechtsreeks bij Expairtours, gelieve telefonisch contact op te nemen op het nummer: +32 2 777 01 01 of per mail op het volgende adres: reservations@expairtours.be. Gelieve ons uw naam, datum van vertrek en boekingsnummer mee te delen zodat wij uw dossier kunnen raadplegen.

Indien u bij een partneragentschap geboekt heeft, moet u met dit agentschap contact opnemen betreffende de annulatie van uw boeking. Voor boekingen rechtsreeks bij Expairtours, gelieve onze algemene reisvoorwaarden en de Expairtours voorwaarden te raadplegen en zo snel mogelijk contact met ons op te nemen betreffende uw annulatie. Gelieve ons uw naam, datum van vertrek en boekingsnummer mee te delen zodat wij uw dossier kunnen raadplegen.

Tijdens een reis, worden kleine ongelukjes snel een grote ramp. Vermijd dus om zonder bescherming weg te gaan! U kunt niet weg gaan? Wij betalen u de kosten terug. Sluit uw verzekering af tijdens het boeken van uw reis. Garantie: annulering (inbegrepen chronische of vooraf bestaande ziektes), medische kosten (inbegrepen natuurrampen en epidemieën), repatriëring, bagage, compensatiereis, …

Raadpleeg de Algemene Verzekeringsvoorwaarden van PROTECTIONS

 

Prijzen:

1/ Bijstandsverzekering: 2%*

2/ Annulatieverzekering: 4%*

3/ ALL-IN (= 1 + 2): 5%*

* van de totale reissom

Een minimum van 15 personen is vereist om een groepsvakantie te boeken.  Raadpleeg onze verscheidene aanbiedingen en stuur ons uw aanvraag per mail op het adres: info@expairtours.be. Indien u meer vragen heeft in verband met het organiseren en het boeken van de reis, kunt u ons contacteren op het nummer: +32 2 777 01 01. Raadpleeg tevens onze Algemene Voorwaarden voor groepen.

Uw reisdocumenten worden per post of per e-mail tussen 1 maand en 1 week voor het vertrek verzonden. Kijk na het ontvangen van de documenten alles aandachtig na, en indien er een probleem is met uw reisdocumenten, gelieve zo snel mogelijk met ons contact op te nemen.

Voor de Belgische staatsburgers is de identiteitskaart voldoende voor de meeste reizen, met een enkele uitzondering.

Marokko: een geldig internationaal paspoort is noodzakelijk.

Tunesië: Indien u een package bij ons heeft geboekt (hotel+vlucht), zal enkel uw identiteitskaart gevraagd worden. Daarentegen, indien u bij ons enkel een verblijfplaats heeft geboekt en u heeft zelf uw vliegtickets geboekt, dan dient u op de luchthaven een geldig internationaal paspoort voor te leggen.

Rusland – Mekong – Vietnam – Cambodja – Laos – Myanmar: Gelieve contact met ons op te nemen voor de reismodaliteiten. Wij bieden tevens een visumdienst aan. 

Na de bevestiging van uw boeking, ontvangt u een factuur met het te betalen bedrag.

Betalingsmodaliteiten:

  • Telefonisch (per kredietkaart, Visa, Mastercard)

Bel ons op het nummer: +32 2 777 01 01 tijdens de openingsuren voor het uitvoeren van de betaling.  

  • Per overschrijving (u ontvangt onze gegevens per mail op het moment van de bevestiging)

Gelieve in de vrije mededeling van de overschrijving uw boekingsnummer en uw naam te vermelden.

  • Ter plaatse (Bancontact, Visa, Mastercard)

In ons bureau: Bergstraat 60, 1000 Brussel, België.

Openingsuren: ma-don 09h30-18h, vrij 09h-18h en zaterdag 09h30-13h30.