Kwaliteitscharter

De reisspecialist voor uw reis op maat in charmehotels !

Expair Tours is een gespecialiseerde touroperator die sinds 1 juli 2003 actief is op de Belgische markt. Momenteel telt ExpairTours een team van 7 medewerkers, voornamelijk mensen die op één of meerdere van onze bestemming gespecialiseerd zijn. Het aanbod omvat elf bestemmingen: Malta,Tunesië, Portugal, Italie, Spanje, Kroatië, Slovenië, Montenegro, Marokko, Rusland, Griekenland en Rivercruises.

Het doel van Expair Tours is goede service te leveren en reservaties te bevestigen aan de beste prijs/kwaliteit. De producten worden gekozen aan de hand van strikte selectiecriteria die opgesteld worden aan de hand van een uitgebreide kennis van de bestemmingen. Omwille van al deze redenen maakt Expair Tours van elke verkochte reis een unieke reis op maat van de wensen van de klant, zowel voor strandvakanties als individuele rondreizen.

Hier zijn enkele van onze sterke punten :

  • Een Expair voor elke bestemming : dit zorgt voor een grondige kennis van de bestemming en haar producten en services. We hebben al onze produkten bezocht en bezoeken ze nog altijd om de kwalteit van deze te garanderen.
  • Charmehotels : Wij streven ernaar om een breed scala aan charmehotel aan te bieden op al onze bestemmingen. Waarom ? U hebt dan de mogelijkheid om ver van de traditionele toeristische routes en plaatsen te verblijven en kunt u zo volop genieten van de bestemming, haar charmes en natuurlijk ook van een gezellige sfeer.
  • Honderden reisagentschappen zullen getuigen over onze expertise en bedrevenheid, de kwaliteit van onze producten, evenals hun vertrouwensrelatie met Expair Tours.
  • We garanderen onze services voor, tijdens en na de reis dankzij de aanwezigheid en bewaking van onze lokale agenten op elk van onze bestemmingen.
  • En nog meer ...

Zoals we het zo graag zeggen : "Het doel van de reis is niet enkel de bestemming, maar ook de weg die ernaartoe leidt!"