The Residence

Gammarth, Tunesië
Thalasso Golf Luxe 

Beschrijving

Ligging

Een oosters en luxueus decor. The Residence Tunis is een gracieuze en elegante plek waar de magische sfeer van de « Duizend en één nachten » tot zijn volste recht komt. Deze arabisch-andalusische palace, oasis vol charme en sereniteit, nodigt u uit om de authenticiteit van Tunesië te ontdekken langsheen haar rijkdommen, haar producten en haar volk.

Accommodatie

170 weelderige kamers en suites (9), 85 met zeezicht; 76 met tuinzicht en privé terras. Ze beschikken over een dressing, een kingsize bed, een sofahoek, een bureau, satelliet TV, minibar, elektrische kluis, elektrisch slot, air conditionning, marmeren bad-kamer met aparte douche en telefoon. Aparte toiletten. Faciliteiten : Een subtiel gastronomisch palet onthaalt u: mediterraan restaurant "L'Olivier", Chinees restaurant "Li Bai", ontspannen aan het zwembad, of in Café Flora des Thermes Marins de Carthage en zijn exclusieve "Bio Privilège".

Sport & Ontspanning

Een groot verwarmbaar zwembad (van 15 april tot 15 oktober) van 1500m2 omringd door het eiland van de "Poolside Bar & Grill". Het watersportcenter daarentegen biedt u een met materiaal uitgerust strand (windzeilen, catamarans, 2 tennisvelden en een golf in de nabijheid). Bijzonderheden : Residence-Tunis beschikt over een perfekt uitgerust Business Center dat een aangepast en compleet gamma voor de internationale zakenman heeft. De verscheidenheid aan lokalen bieden zich uitstekend voor diverse evenementen. In de zomer kan de tuin of kunnen de terrassen gereserveerd en uitgerust worden. De service wordt geleid door een professioneel team, met een rijke ervaring in het organiseren van evenementen.

Het in het hotel geïntegreerde "Les Thermes Marins de Carthage" herschept de magische sfeer van de oude Romeinse Thermen en de mythische oosterse hammams. Het thalassotherapiecenter baadt in de zonnestralen en strekt zich uit over de baai. Les Thermes Marins de Carthage biedt u een waaier aan kuren en à la carte verzorgingen

Prijzen & Boeken

LOADING...
LOADING...

Services

Airco
Bar
Conferentieruimte
Lift
Restaurant
SPA / Welness
Terras
Tuin
Wifi
Zwembad

Mening reizigers

No results found ! Geef uw mening