AGADIR BEACH CLUB

Agadir, Marokko per nacht Hotel only Package 8 dagen Hotel + vlucht
vanaf 33.10
vanaf 1199.00
Familie All Inclusive Club 

Beschrijving

Ligging

Het aangename en luxueuze hotel Agadir Beach ligt direct aan het fijne zandstrand en op 5 min van het geanimeerde centrum.

Accommodatie

De 450 kamers genieten van een uitzonderlijk comfort. Alle kamers zijn voorzien van badkamer (met bad), afzonderlijke toiletten, rechtstreekse telefoon, internet, minibar, kluis, terras of balkon. Zeezicht en andere kamertypes zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Faciliteiten

Meerdere restaurants. Alle restaurants zijn toegankelijk in half pension (sommige à la carte schotels zijn verkrijgbaar mits een klein supplement), behalve “La Toque Royale” à la carte restaurant. 4 bars (cocktail bar, piano bar, poolbar, ijssalon op het strand), discotheek. Conditiecenter (betalend) met kuren. Kapper, polyvalente zaal voor vergaderingen en seminaries.

Sport En Ontspanning

Zeer mooi zwembad met zonneterras (ligstoelen en parasols gratis) gelegen temidden van een patio in een 1 ha grote tuin, privé terrein op het strand, 3 tennisterreinen, fitnesscenter met gymzaal, sauna, massage en jacuzzi. Een animatieteam organiseert sportieve activiteiten, spelen, tornooien en ’s avonds is er een orkest.

Kenmerken

De oceaan aan uw voeten en een privé-strand, Agadir Beach biedt u een vakantie aan in combinatie met het plezier van het tafelen, dat wordt verzekerd door de 6 restaurants.

Prijzen & Boeken

LOADING...
LOADING...

Mening reizigers

No results found ! Geef uw mening