City Trip Lissabon, Stad Van Fado En Saudade

Lisboa, Portugal
Nieuw Expair product !
Groepen 

Beschrijving

Tour details

Dag 1 : Brussel > Lissabon

Vertrek vanuit Brussel naar Lissabon. Aankomst te Lissabon en verwelkoming door de Nederlandstalige gids gevolgd door en panoramische rit doorheen de hoofdstad. We vertrekken richting Campo Pequeno met zijn Praça de touros naar het hooggelegen Parque Eduardo VII (fotostop), vanwaar we een prachtig uitzicht hebben over de Avenida da Liberdade.

We dalen af tot Praça Marquês de Pombal, een belangrijke "rotunda". Op Praça dos Restaurados staat een obelisk ter ere van de portugese onafhankelijkheid van Spanje. Via het Rossio station en de Baixa wijk met haar damboordpatroon, bereiken we de Rua Augusta, die met zijn triomfboog uitgeeft op de indrukwekkende Praça do Comercio. Lunch in een typish restaurant. 

's Namiddags ontdekken we de historische Belém wijk, waarvan de talloze, prestigieuze monumenten herinneren aan de glorieuze eeuw van de grote maritieme ontdekkingen zoals het Sao Jéronimos klooster, de elegante Belém toren en het monument van de ontdekkingen.

We proeven er ook de beroemde Pastéis de Nata, een overheerlijk zoet roomgebakje in de Confeitaria Pasteis De Belém.

Transfert en incheken in hotel My Story Tejo*** of gelijkwaardig, uw verblijfplaats tijdens deze Citytrip. 

Dag 2 : Lissabon > Sintra > Cabo Da Roca > Cascais > Lissabon

Lissabon is niet enkel gekend om zijn historische pareltjes, marr ook omwille van de indrukwekkend groene oase rondom de stad. Vandaag vertrekken we na het ontbijt naar het paleizenstadje Sintra, Unesco werelderfgoed en door lord Byron omschreven als het "Glorious Eden".

We bezoeken er het "Palacio National" met onze gids en middagmalen en in een typisch  restaurant. 's Namiddags rijden we naar Cabo da Roca, het meest westelijke punt van het Europese vasteland.

In het mondaine Cascais zien we de zee inbeuken tegen het land aan de indrukwekkende Boca do Inferno. 

Terug in Lissabon kan u zicht opfrissen voor we gaan dineren in de binnenstad, al dan niet in een fado restaurant (facultatief) (supllement:35,00€/pers.)

Dag 3 : Lissabon > Brussel

Na het ontbijt wordt u aan het hotel opgepikt door een tuk-tuk voor een aangename rondrit. Gedurende deze tocht van ongeveer 2 uur ontdekken we op een originele manier de oudste wijken van de stad en maken we kennis met het alledaagse leven van de bewoners van Lissabon .

We rijden door het centrum van Lissabon en genieten van topattracties zoals de 12e-eeuwse kathedraal van Lissabon , het Nationale Pantheon en de Igreja Sao Vicente. Tevens doorkruisen we vershillende wijken zoals Alfama, Graça en Bairro Alto en bewonderen we de prachtige uitzichten op de stad vanuit Portas do Sol en Senhora do Monte.

In de Alfama wijk stoppen we om er in een lokale bar de geliefkoosde drank van Lissabon "Ginginha" (kersenlikeur) te proeven.

Middagmaal in een typisch restaurant. Na de lunch heeft u in het stadscentrum een par uurtjes vrij voor de laatste aankopen. Rond 16 uur vertrekken we naar het Parque das Naçoes, de Exopsitie, en maken er een rit met de kabellift.

Zo kan u, alvorens Lissabon te verlaten, nog een laatste maal genieten van een verbluffend zeezicht en leuke plaatjes schieten met de Vasco da Gama brug als achtergrond. 

Om 17u30 transfer naar de luchthaven voor onze terugvlucht naar Brussel.

Opgelet !

De volgorde van de bezoeken kan wijzigen. Inhoud blijft verzekerd. 

Verblijf

Hotel My Story Tejo 3*

Tussen de Baixa-wijk en de Alfama-wijk nestelt zich dit gezellige adresje dat alle troeven in huis heeft om u een toffe citytrip te bezorgen: centraal gelegen, recent gerenoveerd en een sfeervolle inrichting. Het uniek ingerichte hotel is het resultaat van een creatieve renovatie van een historisch en karakteristiek gebouw uit de 18e eeuw .
Dit hotel heeft een toplocatie, in het historisch gedeelte van de stad, met om de hoek het Figueiraplein en het Rossioplein, in de onmiddellijke omgeving van talloze populaire bars, restaurants en winkels.
Binnen enkele minuten wandelen bereik je de verschillende stadswijken waaronder de Bairro Alto, de Baixa en Alfama.
 

Prijzen & Boeken

LOADING...
LOADING...

Info prijs

Inbegrepen

 • Lijnvlucht Brussel/Lissabon H/T incl. 23kg bagage
 • Logies in hotel My Story Tejo*** of gelijkwaardig
 • Vol pension met dranken (glas wijn en 1/4 L water) vanaf lunch dah 1 tot en met lunch dag 3
 • koffie tijdens de middagmalen
 • Alle daguitstappen en transfers in luxe airco autocar met Nederlandstalige gids, uitgezonderd Tuk-Tuk's morgens op dag 3
 • Inkomgelden  Nationaal pelis van Sintra
 • Degustatie 1 pastel de Nata met koffie of thee
 • Degustatie Ginginha (kersenlikeur) 
 • Audio guide systeem
 • Citytaks
 • BTW
 • Luchthaventaksen

De prijzen zijn geldig voor een bezetting van 40 à 44 personen.

Niet Inbegrepen

 • Fado diner
 • Annulatie en bijstandverzekering
 • Persoonlijke uitgaven


Voor minder dan 40 personen zijn de toeslagen als volgt :

35-39: +15€/pp

30-34: +25€/pp

25-29: +45€/pp

20-24: +75€/pp

Singletoeslag : 180€/pp

Mening reizigers

No results found ! Geef uw mening