Rondreis Tussen Zee En Bergen 11 Dagen / 10 Nachten

Budva, Montenegro
Rondrit Natuur 

Beschrijving

Rondreis Tussen Zee En Bergen

Rondreis tussen Zee en Bergen – 11 dagen/10 nachten, Podgorica/Podgorica of Tivat/Tivat.

Inbegrepen:
- 3 nachten hotel in Kotor, dubbele kamer in BB
- 1 nacht in hotel in Kolasin, dubbele kamer in BB
- 1 nacht in ECO-VILLAGE, houten herberg, in halfpension (transfer in 4x4 H/T)
- 2 nachten in hotel in Zabljak, dubbele kamer in BB
- 3 nachten in  hotel in de regio van Budva, dubbele kamer in BB
- Toeristenbelastingen en hotelverzekeringen
- Huurwagen Cat. B voor 10 dagen. Nemen en teruggave in luchthaven Tivat of Podgorica.

Niet Inbegrepen:

- heen- en terugvlucht

- begeleide bezoeken en toegang tot sites - Verzekeringen en persoonlijke uitgaven

Tour details

Dag 1: Aankomst

Aankomst in de luchthaven van Tivat of Podgorica. Nemen van de auto aan de luchthaven en vertrek naar uw hotel. Overnachting in de regio van Kolasin.

Dag 2: Wilde Schoonheid Van Montenegro & Eco Village

Vertrek van Kolasin richting het Nationaal Park van “Biogradska Gora”. Ontdek het Nationaal Park van Biogradska Gora met een uniek natuurlijk rijkdom, de laatste jungle van Europa. Maak een wandeling naar de top van Bendovac vanwaar u een adembenemend uitzicht heeft over de meer van Biograd. Ontdek het primaire bos via het prachtige pad rond het meer. Check-out van het hotel in Kolasin. Laat uw wagen bij onze partner en neem de 4x4 tot aan de eco village. Diner bij het vuurtje. Overnachting in houten chalets.

Dag 3: Wilde Schoonheid Van Montenegro

Neem de weg langsheen de Tara rivier die u naar de tweede diepste canyon van de wereld brengt. Stop even voor een foto op de prachtige Djurdjevica Tara berg. Klim tot aan het Zabljak plateau in het midden van het Nationaal Park van Durmitor. Wandeling rond het zwarte meer verborgen in de hoogtes van Durmitor park gelegen op 2000m. Overnachting in Zabljak.

 

Dag 4: Nationaal Park Van Durmitor

Geniet van de prachtige natuur in het Nationaal Park Durmitor en de Tara Canyon. Overnachting in Zabljak.

Dag 5 En 6 : Baai Van Kotor (Werelderfgoed Unesco)

Weg richting Kotor.  Aan de prachtige monden van de baai van Kotor kan u de meest Zuidelijke Fjord van Europa terugvinden. Maak een wandeling in de oude stad en bezoek het maritiem museum. In de stad kan u ook het meest representatieve monument van de Romeinse architectuur aan de Adriatische kust …. Terugvinden: De magnifieke Sint-Tryphon kathedraal. Overnachting in de regio van Kotor.

Dag 7: Uitstap Naar Dubrovnik Of Ontspanning Aan Het Strand

Mogelijkheid om de oude stad van Dubrovnik in Kroatië (80km) te bezoeken, of een ontspannende dag aan het strand in de omgeving: “Plati Horizonti”, “Oblatno”, “Jaz”, “Ploce”,… Overnachting in de regio van Kotor.

Dag 8: Montenegro D’antan

Vertrek voor Cetinje, de voormalige historische hoofdstad van Montenegro. Neem de kronkelende weg vanwaar u allerlei indrukwekkende panorama’s over de baai van Kotor kan bewonderen.  Ga via het Nationaal Park Lovcen, waar u een halte kan maken aan het Mausoleum van Njegos, Prins dichter en filosoof. Dit mysterieus monument is verborgen in de hoogtes van de Lovcen berg. Hier heeft u een indrukwekkend zicht over 80% van het nationaal grondgebied. Verderzetting naar de regio van Budva, installatie en overnachting.

Dag 9 : Budva, Toeristische Metropool Of Bar En Ulcinj, Mix Van Culturen

Geniet van een dag onder de zon aan de Adriatische kust. Volg de kustweg en ontdek het beroemde schiereiland Sveti Stefan en is de plaats van samenkomst voor de internationale Jetset. Bezoek de oude stad van Budva waarvan de stadwallen en citadel worden omgeven door de golven van de Mediterrane zee. Ontdek Petrovac en geniet van een dag aan één van de mooiste stranden van de Adriatische kust (Drobni Pjesak, Jaz of Mogren).  Ga verder naar het zuiden en ontdek de steden van Bar en Ulcinj. Terugkeer naar Budva en overnachting in de regio.

Dag 10: Nationaal Park En Meer Van Skadar

Neem de zuidelijke route en ga via Podgorica naar het Skadarmeer. Het grootste meer van de Balkan, tussen Albanië en Montenegro. Dit meer is een natuurreservaat voor trekvogels. Mogelijkheid voor een minicruise en te lunchen aan het meer. Overnachting in de regio van Budva.

Dag 11: Vertrek

Ontbijt in het hotel. Check-out voor huurwagens aan de luchthaven. Vertrek.

Prijzen & Boeken

LOADING...
LOADING...

Mening reizigers

No results found ! Geef uw mening

Info bestemming

BUDVA

Budva is een populaire badplaats, hoofdstad van het toerism in Montenegro. De Budva Riviera is door de eeuwenoude dans van de zee met de kustlijn uitgegroeid tot een gebeid met ovale inhammen en stranden omringd door hoge rotswanden. Deze schoonheid biedt een constante afwisseling van fantastische stranden en steile rotswanden. De Budva stranden zijn bedekt met een zeer fijn zand.